Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος ο 41χρονος που έπεσε νεκρός

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος ο 41χρονος που έπεσε νεκρός

Γνωστός στις Αρχές ήταν ο 41χρονος ομογενής που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωστός στις Αρχές ήταν ο 41χρονος ομογενής που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το Μεγάλο Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα. Ο 41χρονος στάθμευσε το μηχανάκι του και είχε βγάλει το κράνος του, προτού δεχθεί τη δολοφονική επίθεση.

Οι δράστες, οι οποίοι λέγεται πως επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ, τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά τη δολοφονία, ενώ ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής καθώς και ιατροδικαστής, ενώ η σορός του 41χρονου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται πως το θύμα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή