Κύκλωμα εφοριακών: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ

Κύκλωμα εφοριακών: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ

Παράλληλα, σε βίντεο έχει καταγραφεί επιχειρηματίας, ο οποίος κατήγγειλε το κύκλωμα, να φτάνει στην Εφορία κρατώντας έναν φάκελο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και στις οποίες καταγράφεται η διεκπεραιώτρια να βγαίνει από την εφορία κρατώντας έναν φάκελο παρουσιάζει η «Κ».

Κύκλωμα εφοριακών: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ-1

Τον συγκεκριμένο φάκελο, όπως έχει προκύψει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να της τον παρέδωσε νωρίτερα η διευθύντρια της εφορίας της Χαλκίδας και περιείχε 5.000 ευρώ. Το στιγμιότυπο είναι από τις 15 Μαΐου.

Παράλληλα, σε βίντεο έχει καταγραφεί επιχειρηματίας που κατήγγειλε το κύκλωμα των εφοριακών να φτάνει στην εφορία κρατώντας έναν φάκελο.

Κύκλωμα εφοριακών: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ-2

Πρόκειται για τον επιχειρηματία-θύμα του κυκλώματος που καταγράφηκε από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. να μπαίνει μέσα στη ΔΟΥ Χαλκίδας, στις 17 Μαΐου, κρατώντας έναν λευκό φάκελο στο χέρι του, μέσα στον οποίο είχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κύκλωμα εφοριακών: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ-3

Σε μεταγενέστερη συνομιλία υπάλληλος της εφορίας –που έχει συλληφθεί– καλεί τον επιχειρηματία, στις 20 του μήνα, και «απαιτεί» να πάει το υπόλοιπο ποσό στη διευθύντρια, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι το αρχικό ποσό «μοιράστηκε» από την προϊσταμένη της ΔΟΥ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT