Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας

Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας

Σε βάρος τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Παρασκευή, μετά τις απολογίες τους, δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες.

Οι όροι που επιβλήθηκαν στους δύο κατηγορούμενους περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ έκαστος.

Σημειώνεται πως οι απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων συνεχίζονται.

Προφυλακίστηκε η διευθύντρια της ΔΟΥ

Νωρίτερα, προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η προϊσταμένη και μια υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας. Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με την προϊσταμένη, μάλιστα, να ισχυρίζεται ότι τους παγίδευσαν σκόπιμα.

Ειδικότερα, η διευθύντρια ισχυρίστηκε ότι τα ποσά που αναφέρονται στις συνομιλίες ήταν έσοδα της ΔΟΥ και ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν της μητέρας της.

Στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορός τους, είπε πως τόσο η διευθύντρια όσο και η συνεργάτιδά της θα ασκήσουν προσφυγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT