Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 έως το πρωί του Σαββάτου στις 08:00, λόγω πραγματοποίησης εργασιών βαριάς συντήρησης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό από το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 έως και το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου στις 08:00, λόγω πραγματοποίησης εργασιών βαριάς συντήρησης.

Ειδικότερα, κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τη σήραγγα Βριλησσίων προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής: Να εξέλθουν στην έξοδο Πεντέλης (Κόμβος 12) και να κινηθούν ευθεία στον παράπλευρο δρόμο του πάρκου Βριλησσίων (οδός Αττικής) μέχρι τα διόδια Πεντέλης όπου και θα εισέλθουν ξανά στην Αττική Οδό (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κατευθυνθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού προς Αθήνα / Κέντρο.

Εχουν επίσης τη δυνατότητα να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.

Τέλος, μπορούν να κινηθούν προς Αεροδρόμιο, ως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους εντός του κυκλικού Κόμβου Κηφισίας, (Κόμβος 11 – «Δαχτυλίδι») να εισέλθουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όπου στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), για να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) προκειμένου να κινηθούν στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT