Κ. Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία βιασμού της Ελενας Αθανασοπούλου

Κ. Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία βιασμού της Ελενας Αθανασοπούλου

Το δικαστήριο αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που είχε ζητήσει την αθώωση του σκηνοθέτη, εκφράζοντας «σοβαρές αμφιβολίες», για το αν ισχύουν όσα κατήγγειλε η μηνύτρια

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου, για βιασμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη το 2010.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που είχε ζητήσει την αθώωση του σκηνοθέτη, εκφράζοντας «σοβαρές αμφιβολίες», για το αν ισχύουν όσα κατήγγειλε η μηνύτρια.

Το «παρών» στη δικαστική αίθουσα έδωσαν αρκετοί φίλοι και συνεργάτες του κατηγορούμενου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την ετυμηγορία των δικαστών.

Στην πλευρά της ηθοποιού η απόφαση προκάλεσε εκνευρισμό, με συγγενικό της πρόσωπο να φωνάζει προς τους δικαστές: «Αίσχος! Δεν λυπάστε τα 14χρονα;».

Ο σκηνοθέτης από την αρχή είχε ισχυριστεί πως η ηθοποιός ψεύδεται και πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους το επίμαχο βράδυ, πριν 10 χρόνια, είχαν γίνει με τη συναίνεση και των δύο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT