Εντός 15 ημερών εξοφλούνται παλιές οφειλές του Φεστιβάλ σε καλλιτέχνες

Εντός 15 ημερών εξοφλούνται παλιές οφειλές του Φεστιβάλ σε καλλιτέχνες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόδοση των οφειλών της περασμένης χρονιάς του Ελληνικού Φεστιβάλ προς τους καλλιτέχνες προανήγγειλε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μέσω συνεργάτη του στη συγκέντρωση των καλλιτεχνών στο θέατρο Σφενδόνη.

Ο συνεργάτης του κ. Θεοδωρόπουλου, Κωνσταντίνος Τζαθάς ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί ένα μεγάλο ποσό ως έναντι στους καλλιτέχνες και μέσα στο επόμενο δεκπανθήμερο θα γίνει πλήρης εξόφληση.

«Το Φεστιβάλ πρέπει να γίνει και να ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ των καλλιτεχνών για το τι πολιτισμό θέλουμε», τόνισε νωρίτερα ο κ. Θεοδωρόπουλος και αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στο μεταξύ, στη σημερινή συγκέντρωση η οποία συγκέντρωσε κατά πολύ μικρότερο αριθμό καλλιτεχνών σε σχέση με την προηγούμενη φορά, οι καλλιτέχνες συνεχίζουν να συζητούν σχετικά με την επιστολή του Γιαν Φαμπρ, το Φεστιβάλ και τις ευθύνες του υπουργού πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ελληνικό πολιτισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή