Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τους βανδαλισμούς γραφείων τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκε χθες στο Athens Indymedia.

«Θελήσαμε να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές που έτσι κι αλλιώς τους ξεβράζουν» αναφέρει ο συντάκτης της ανυπόγραφης προκήρυξης χαρακτηρίζοντας τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος «όψιμα εξουσιολιγούρια» και «απολογητές των πιο αντιλαϊκών πολιτικών της μνημονιακής περιόδου».

«Όλος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή του. Μια επιλογή που χαράζει ξεκάθαρα τα αντίπαλα στρατόπεδα…» καταλήγει το κείμενο ανάληψης ευθύνης για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν το τριήμερο 11 – 13 Μαΐου στα γραφεία επτά Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα σε Καισαριανή, Βύρωνα, Παγκράτι, Άνω Πατήσια, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Δάφνη, Κυψέλη καθώς και στην τοπική επιτροπή των ΑΝΕΛ στον Βύρωνα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των γραφείων και πέταξαν μπογιές στο εσωτερικό τους. Παρόμοιο συμβάν συνέβη και στην Καλαμαριά κατά γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή