Εγκλημα πάθους η δολοφονία στο Κορωπί

Εγκλημα πάθους η δολοφονία στο Κορωπί

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στοιχεία ερωτικής – οικογενειακής τραγωδίας έχουν όσα εκτυλίχθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ώρες στο Κορωπί, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι χθες το απόγευμα, με απολογισμό μια νεκρή και δύο τραυματίες. Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι 41χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης. Νωρίτερα, σε κατάσταση αμόκ είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα και τραυματίσει τον πατέρα της συντρόφου του, 55 ετών, και τη συμβία του 51 ετών.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται αργά το βράδυ της Τετάρτης. Η νεαρή σύντροφος του 41χρονου, ηλικίας μόλις 26 ετών, τυφλωμένη από το ερωτικό πάθος και τη ζήλια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του συντρόφου της στο Κορωπί και διαπληκτίστηκε έντονα μαζί της. Κατά τη διάρκεια του καβγά που εκτυλίχθηκε στην αυλή της μονοκατοικίας της οδού Πυθαγόρα 66, η 26χρονη χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, 35 ετών, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Την αιμόφυρτη γυναίκα μετέφερε ο ίδιος ο 41χρονος στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που ανέλαβε να αποσαφηνίσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αστυνομικοί έριξαν φως στα γεγονότα και προχώρησαν στη σύλληψη της 26χρονης ως δράστη της δολοφονίας της 35χρονης. Ανακρινόμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι στόχος της ήταν να εκφοβίσει την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, όχι όμως και να τη σκοτώσει. Η –ούτως ή άλλως– δραματική υπόθεση κλιμακώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα. Ο 41χρονος σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της συντρόφου του, 55 ετών, και άνοιξε πυρ, θεωρώντας τον πιθανότατα υπαίτιο για τα τραγικά γεγονότα της περασμένης νύχτας. Τα σκάγια τραυμάτισαν τον 55χρονο και την 51 ετών συμβία του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο ΚΑΤ, δίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία. Ο 41χρονος κατάφερε προσωρινά να διαφύγει από τη μονοκατοικία της οδού Γ. Αναγνώστου και ακολούθησε αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Ενόσω διέφευγε τη σύλληψη, ο 41χρονος παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για τα κίνητρα της πράξης του. Περίπου δύο ώρες αργότερα, αστυνομικοί της Aμεσης Δράσης που έκαναν έρευνες για τη σύλληψή του, τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κορωπίου. Τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κορωπίου όπου ανακρινόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή