Εξιχνιάστηκε ο φόνος βιοτέχνη στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε ο φόνος βιοτέχνη στον Βόλο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν συνελήφθη για τη δολοφονία –χθες τα ξημερώματα– ενός 64χρονου βιοτέχνη στον Αλμυρό Βόλου. Εντοπίστηκε κατόπιν έρευνας ολίγων ωρών στο σπίτι του, στο χωριό Πλάτανος Αλμυρού, και ομολόγησε. Προέκυψε ότι στο παρελθόν ήταν υπάλληλος του 64χρονου, με τον οποίο είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές. Εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, καθώς μετά τον φόνο αποπειράθηκε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος, ωστόσο έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. και προκάλεσε τροχαίο στο 307ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού. Ο φόνος του 64χρονου καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 4.50 τα ξημερώματα. Ο οδηγός διερχόμενης νταλίκας ειδοποίησε για το τροχαίο την αστυνομία και συμπληρωματικά ανέφερε ότι ένας άνδρας ηλικίας 30 περίπου ετών, πιθανότατα ο οδηγός του Ι.Χ., του ζήτησε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο αντί αμοιβής 300 ευρώ. Αστυνομικοί της τροχαίας πήγαν στο σημείο του ατυχήματος και βρήκαν το αυτοκίνητο του 64χρονου, όχι όμως και τον ιδιοκτήτη του. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γιο του και λίγη ώρα αργότερα πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του 64χρονου, όπου τον εντόπισαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος. Εφερε δεκατρία τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά την αποχώρησή του από το σημείο του εγκλήματος, ο 36χρονος δράστης αφαίρεσε τσάντα με 4.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον φόνο 45χρονης παιδοψυχολόγου χθες το πρωί μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανέικα Λαμίας. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε δολοφονημένη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της ο αδελφός της. Εφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και τον λαιμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή