ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση της Χρυσής Αυγής: «Έχουμε νέο προπαγανδιστικό σόου των καναλιών»

apantisi-tis-chrysis-aygis-echoyme-neo-propagandistiko-sooy-ton-kanalion-2183222

Η Χρυσή Αυγή αντιδρά σε έντονο ύφος μετά τη σύλληψη ενός εκ των δραστών του χθεσινού ξυλοδαρμού, ο οποίος φέρεται να διατηρεί στενούς δεσμούς με το κόμμα.

Με την υποσημείωση πως «η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται», το κόμμα επιτίθεται επισημαίνοντας πως «αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες – τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια».

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε κάνει λόγο για «φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής», προσθέτοντας πως «ένας νεαρός φοιτητής έπεσε θύμα του τυφλού, ρατσιστικού μένους μελών της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης». 

Ολόκληρη η απάντηση Χρυσής Αυγής:

«Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες – τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται».