Τι λένε οι αστυνομικοί για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη

Τι λένε οι αστυνομικοί για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια εντός και εκτός του γηπέδου Καραϊσκάκη σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με αφορμή τον αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ειδικότερα, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις οπαδών, ηλικίας 27, 22, 20, 19 και 17 ετών, έξω από το γήπεδο, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις και επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Επεισόδια έγιναν όμως και μέσα στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να καταγγέλει «επίθεση από τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια εναντίον των παικτών και του φροντιστή της ομάδας, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι».

Σύμφωνα με την εκδοχή των αστυνομικών που ήταν παρόντες στο συμβάν, παράγοντες του Ολυμπιακού αποπειράθηκαν μετά το τέλος του αγώνα να επιτεθούν στους διαιτητές που βρίσκονταν στα αποδυτήρια.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση γκλομπ, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή μεταξύ των παικτών, των παραγόντων της ομάδας αλλά και των αστυνομικών.

Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες οι διαιτητές, στην αναφορά τους, κάνουν λόγο μόνο για λεκτική επίθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν αποτυπώσει τα παραπάνω και εγγράφως στις επίσημες αναφορές που υπέγραψαν προς τους ανωτέρους τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή