Χιονάτη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Matilde Aureli 17 ετών έχει αλμπινισμό και την ξεχωριστή της εμφάνιση την εκμεταλλεύεται επαγγελματικά ως μοντέλο. Αυτές τις ημέρες που η ζέστη είναι ανυπόφορη και ο ήλιος καίει στην Ρώμη που ζουν, τόσο η Ματίλντε όσο και η αδελφή της Αντζέλικα που έχει επίσης αλμπινισμό, φροντίζουν να μην βγαίνουν από το σπίτι, παρά αργά όταν οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι τόσο επιζήμιες για το χλωμό τους δέρμα. REUTERS/Yara Nardi

Χιονάτη-1

AP Photo/Jae C. Hong

Γροθιές στον αέρα

Σπανίως διακόπτει την προπόνησή της στον βοτανικό κήπο του Κιέβου ακόμη και όταν αντηχούν οι σειρήνες. Συνεχίζει να γρονθοκοπεί τον αέρα, ίσως με μεγαλύτερη μανία από πριν η Ουκρανή αθλήτρια του μποξ Anna Lysenko. Στόχος της η επόμενη Ολυμπιάδα, στο Παρίσι καθώς είχε έρθει πολύ κοντά σε ένα μετάλλιο σε αυτή του Τόκιο.

Χιονάτη-2

REUTERS/Agustin Marcarian

Τακούνια με τάπες

Αργεντινή εναντίον Περού ήταν ο φιλικός αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου που δόθηκε στο στάδιο του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας ήταν και η αφορμή να χαιρετήσουν την ομάδα της Αργεντινής και να της ευχηθούν καλή επιτυχία στο παγκόσμιο κύπελλο.

Χιονάτη-3
EPA/DUMITRU DORU

Απαγόρευση

Με ψηλά τακούνια και συσκευή εντοπισμού στο πόδι, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Marina Tauber του πολιτικού, φιλορωσικού κόμματος Shor της Μολδαβίας, μετά την απαγόρευσή του από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας, ενώ έξω διαδήλωναν υποστηρικτές του κόμματος.

Χιονάτη-4

AP Photo/Wilfredo Lee

Υπερπληθυσμός κουνελιών

Κάποιος τα εκτρέφει και μετά τα απελευθερώνει στην φύση. Αν μπορείς να αποκαλέσεις φύση το προάστιο Winton Manors στην Φλόριντα, όπου άξαφνα γέμισε κουνέλια που αναπαράγονται και καταστρέφουν τα πάντα. Οι κάτοικοι λοιπόν πρέπει να μαζέψουν ένα ποσό 40.000 δολαρίων για να τα συγκεντρώσουν όλα και να υιοθετηθούν σε σπίτια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT