Φέρετρα απόδρασης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γρίφοι, οι κλειδωμένες πόρτες και τα ασφυκτικά μικρά δωμάτια δεν έφταναν για τους δημιουργούς της «Καταληψίας». Το νέο παιχνίδι απόδρασης γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και ασφυκτικό καθώς λαμβάνει χώρα μέσα σε δύο φέρετρα με τα ζευγάρια που συμμετέχουν να πρέπει να συνεργαστούν για να απελευθερωθούν. Ολα αυτά στην Βαρκελώνη.

Φέρετρα απόδρασης-1

b_chuchu_ / @hee_2458 via X/via REUTERS

Οχι προς κατανάλωση

Είναι ένα από τα «trend» που κάνουν θραύση στο ίντερνετ. Οι τηγανιτές πράσινες οδοντογλυφίδες, που φυσικά δεν είναι προς κατανάλωση, αναγκάζοντας την υπηρεσία τροφίμων της Κορέας να εκδώσει οδηγίες για τους νεαρούς καταναλωτές.

Φέρετρα απόδρασης-2

AP Photo/Rodrigo Abd

Αργεντινή

Για μια μέρα παρέλυσε η χώρα σταματώντας τα πάντα. Αεροπλάνα ακινητοποιήθηκαν, μαγαζιά και υπηρεσίες έκλεισαν, τράπεζες κατέβασαν ρολά και οι άνθρωποι βρήκαν σε μαζικές διαδηλώσεις στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που χαράζει ο νέος πρόεδρος της χώρας Χαβιέρ Μιλέι. Μπορεί οι διαδηλώσεις να ήταν παραπάνω από μαζικές, ήταν όμως και πιο κοντά στην απελπισία μιας χώρας που δεν λέει να βγει από την δίνη της καταστροφής. Στην φωτογραφία σε στάση νεκρών μπροστά από την αστυνομία που περιφρουρεί το κοινοβούλιο, ο Cristian Rojas άστεγος και ο μόλις 14 χρονών μαθητής Alejandro Imhoff και οι δύο απελπισμένοι για το παρόν και το μέλλον.

Φέρετρα απόδρασης-3

EPA/TERESA SUAREZ

Μόδα

Την επιδραστικότητα της μόδας κατάφερε με μια εφήμερη ετικέτα πάνω στα μοντέλα του να εικονογραφήσει ο Peet Dullaert, σε αυτό το στιγμιότυπο από την παρουσίαση των κολεξιόν υψηλής ραπτικής που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT