Μια ιστορική στιγμή για όλους στο Οσλο

Μια ιστορική στιγμή για όλους στο Οσλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ίσως η μοναδική τέτοια βουλή σε όλη την υφήλιο. Για πρώτη φορά όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην βουλή της Νορβηγίας έχουν γυναίκα -αρχηγό κόμματος. Από αριστερά, Lan Marie Nguyen Berg (MDG), Olaug Bollestad (KrF), Kirsti Bergsto (SV), Sylvi Listhaug (FrP), Rigmor Aasrud (A), Erna Solberg (H), Marit Arnstad (Sp), Guri Melby (V), Marie Sneve Martinussen (R) and Irene Ojala (PF). Η φωτογράφηση έγινε και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Μια ιστορική στιγμή για όλους στο Οσλο-1

REUTERS/Ajeng Dinar Ulfiana

Ραμαζάνι

Ο Sarman με το κοράνι στο χέρι επισκέπτεται τους τάφους των συγγενών που έχουν καλυφθεί με νερό από τις καταρρακτώδεις βροχές των προηγούμενων ημερών, για τις απαραίτητες προσευχές και προσφορές με αφορμή την έναρξη του ραμαζανιού στην βόρεια Τζακάρτα.

Μια ιστορική στιγμή για όλους στο Οσλο-2

EPA/MADE NAGI

Πρωτοχρονιά και εξαγνισμός

Ετοιμάζονται για την πρωτοχρονιά στις 11 Μαρτίου στο Μπαλί και το τελετουργικό των τελευταίων ημερών επιβάλει εξαγνισμό στον ωκεανό όπου ανθρωποι και αντικείμενα καθαρίζονται για το νέο έτος.

Μια ιστορική στιγμή για όλους στο Οσλο-3

REUTERS/Phil Noble

Καλλιστεία στην Βρετανία

Είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου το Crufts Dog Show. Σκύλοι και ιδιοκτήτες συρρέουν για να διαγωνιστούν, όπως ο νεαρός σκύλος Δαλματίας με τον εκκεντρικό συνοδό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT