Στον Μπίλι Πόρτερ το Όσκαρ… Πρωτοποριακής Εμφάνισης (φωτογραφίες)

Στον Μπίλι Πόρτερ το Όσκαρ… Πρωτοποριακής Εμφάνισης (φωτογραφίες)

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βραβεία και οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον κατά την χθεσινή 91η απονομή των Όσκαρ στο Χόλυγουντ. Σήμερα πάντως, εκτός από τους νικητές και τους χαμένους της βραδιάς, συζητείται μία εμφάνιση που δίχασε. Ο σχετικά άγνωστος στην Ελλάδα αλλά διασημότητα στην Αμερική Μπίλι Πόρτερ, έκανε από τους πρώτους την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί με ένα… υβριδικό ρούχο. 

O ηθοποιός που συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά «Pose» παρουσιάστηκε φορώντας από την μέση και πάνω σμόκιν και από μέσα μια μακριά βελούδινη τουαλέτα του σχεδιαστή Christian Siriano.

Στον Μπίλι Πόρτερ το Όσκαρ… Πρωτοποριακής Εμφάνισης (φωτογραφίες)-1

Ο Πόρτερ πόζαρε υπερήφανος στους φωτογράφους με την αμφιλεγόμενη εμφάνισή του χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Η εμφάνισή του πάντως φαίνεται ότι έτυχε θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους του και τα μέσα ενημέρωσης, καθώς εκτός από προχωρημένη ήταν και πολύ καλαίσθητη.  

Ωστόσο, όπως εξήγησε στο E!News μετά τα Όσκαρ, ο ηθοποιός – ο οποίος εμφανίστηκε στην τελετή μαζί με τον σύζυγό του Άνταμ Σμιθ ( που φορούσε κουστούμι και σμόκιν), προτίμησε να ντυθεί έτσι για θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα χώρο όπου μπορούμε να έχουμε διάλογο για το αρρενωπό και το θηλυκό και ό,τι υπάρχει μεταξύ τους. Όταν μια γυναίκα εμφανίζεται με παντελόνι κανείς δεν σοκάρεται. Μια γυναίκα με παντελόνια χαρακτηρίζεται δυναμική, ενώ ένας άντρας με φόρεμα αντιμετωπίζεται ως "ε; τι είναι αυτό;"» είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή