Φούσκες-ιγκλού για γεύματα με θέα και ασφάλεια

Φούσκες-ιγκλού για γεύματα με θέα και ασφάλεια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε όλο και πιο πρωτότυπα μέτρα καταφεύγουν οι εστιάτορες ανά τον κόσμο ώστε να πληρούν τις συνθήκες λειτουργίας που επιβάλλονται λόγω κορωνοϊού αλλά και να πείθουν τους πελάτες τους ότι είναι ασφαλείς.

Ο αντικειμενικός σκοπός είναι, ενώ έρχεται ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο, να είναι σε εξωτερικό χώρο οι πελάτες σε εστιατόρια και καφετέριες αλλά και σε συνθήκες προστασίας από τον καιρό και τον κορωνοϊό.

Έτσι η εστιάτορας Κριστίν Κάντι, στη Βοστώνη των ΗΠΑ, εγκατέστησε τεράστιες πλαστικές φούσκες με πορτούλα, που φιλοξενούν στο ζεστό και διαφανές τους περιβάλλον ένα τραπέζι για μια παρέα ή οικογένεια με ασφάλεια χωρίς να στερούνται τη θέα.

Το ιγκλού, όπως το αποκαλεί η κ. Κάντι, αποτελεί λύση ανάγκης που είναι άγνωστο ακόμη εάν θα φέρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε η επιχείρηση, ενώ αποτελεί και ερωτηματικό πόσο θα αντέξουν σε έντονες καιρικές συνθήκες, καικυρίως στον άνεμο. 

Το σίγουρο είναι ότι οι φούσκες-ιγκλού αποδεικνύονται πολύ δημοφιλείς μεταξύ των πελατών του εατιατορίου, ενώ άλλοι εστιάτορες έσπευσαν να τη ρωτήσουν πού τα βρήκε…

Πηγή: ΒBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή