ΚΟΣΜΟΣ

Ινδιανάπολη: Οκτώ νεκροί από τους πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις της FedEx

Ινδιανάπολη: Οκτώ νεκροί από τους πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις της FedEx

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά το επεισόδιο με πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις της FedEx στην Ινδιανάπολη, πρωτεύουσα της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Τα θύματα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ομίλου ταχυμεταφορών κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όπου ένοπλος άνοιξε πυρ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίνα Κουκ.

Αρκετοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν και μετέβησαν σε νοσοκομεία, πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα νοσηλεύονται, ένα εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο ακόμη άτομα δέχθηκαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, ενώ κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ο φερόμενος ως δράστης έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη.

Μάρτυρας που είπε ότι εργάζεται στις εγκαταστάσεις δήλωσε στο WISH-TV νωρίτερα ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

«Γνωρίζουμε για το τραγικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην εγκατάσταση της FedEx κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης», ανέφερε από την πλευρά της η εταιρεία. «Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάστηκαν. Εργαζόμαστε για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» πρόσθεσε η FedEx.

Η αποθήκη της FedEx, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Ινδιανάπολης.

Με πληροφορίες από Associated Press