ΗΠΑ: Το… γκαζωμένο τεστ ντράιβ του Προέδρου Μπάιντεν (βίντεο)

ΗΠΑ: Το… γκαζωμένο τεστ ντράιβ του Προέδρου Μπάιντεν (βίντεο)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειδή και οι… πρόεδροι έχουν τις αδυναμίες τους, οι κάμερες των αμερικανικών καναλιών κατέγραψαν τον Τζο Μπάιντεν να δοκιμάζει ένα ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι της Ford, πατώντας γκάζι που ξαφνιάζει.

Ο κ. Μπάιντεν εμφανίζεται μόνος του μπροστά σε φίλους και δημοσιογράφους, στο τιμόνι του ηλεκτρικού οχήματος, με ένα πλατύ χαμόγελο και σκούρα γυαλιά να λέει «αυτό το μαραφέτι είναι γρήγορο»!

Το φορτηγάκι δείχνει… στολισμένο και τελευταίας τεχνολογίας, και ο πρόεδρος να το ευχαριστιέται οδηγώντας το, στον βαθμό που ενώ περιμέναν να τον φωτογραφίσουν από κοντά εκείνος πάτησε γκάζι κι εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Το σκηνικό στο Μίτσιγκαν έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου τη στιγμή που η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την ηλεκτροκίνηση. 

Το σχετικό (καθόλου τυχαίο) στιγμιότυπο συντελεί στην οικοδόμηση ενός μοντέρνου προφίλ για τον ομολογουμένως προχωρημένης ηλικίας ένοικο του Λευκού Οίκου, για τον οποίον όμως κανείς δε νομιμοποιείται να ισχυριστεί πως δεν είναι μοντέρνος.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή