Σρι Λάνκα: Στις φλόγες για έβδομη ημέρα φορτηγό-πλοίο (Βίντεο)

Σρι Λάνκα: Στις φλόγες για έβδομη ημέρα φορτηγό-πλοίο (Βίντεο)

Μάχη με τις φλόγες για έβδομη συνεχή ημέρα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σρι Λάνκα, προκειμένου να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε σε φορτηγό-πλοίο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τις φλόγες για έβδομη συνεχή ημέρα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σρι Λάνκα, προκειμένου να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε στο φορτηγό-πλοίο X-press Pearl, με σημαία Σιγκαπούρης.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Σρι Λάνκα: Μεγάλη φωτιά σε φορτηγό πλοίο – Δραματική επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

Το πλοίο μετέφερε χημικές ουσίες και, σύμφωνα με το Euronews, είναι έντονη η ανησυχία για ενδεχόμενες καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, σε περίπτωση διαρροής του φορτίου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η πολεμική αεροπορία της Σρι Λάνκα, το βίντεο φαίνεται να έχει σκεπαστεί από μαύρο καπνό, με τις φλόγες πάντως, να έχουν μειωθεί.

Στο σημείο, ανοικτά του λιμανιού το Κολόμπο, έχουν σπεύσει τρία πλοία από την Ινδία, καθώς και ένα αεροσκάφος, προκειμένου να συνδράμουν την επιχείρηση κατάσβεσης.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει την Ινδία προ περίπου δύο εβδομάδων.

Με πληροφορίες από Euronews

Τελευταίες ειδήσεις

⇒ Σουέζ: Προσάραξη πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων – Ομαλή η κίνηση στη Διώρυγα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή