Πόλεμος στην Ουκρανία: Παύση των συνομιλιών μέχρι αύριο, λέει το Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Παύση των συνομιλιών μέχρι αύριο, λέει το Κίεβο

«Κηρύχθηκε παύση τεχνικής φύσεως στις συνομιλίες μέχρι αύριο. Για πρόσθετη εργασία στις αρμόδιες υποομάδες και διευκρίνιση επιμέρους ορισμών. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο Ποντόλιακ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας διακόπηκαν και θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη, δήλωσε στο Twitter ο Ουκρανός διαπραγματευτής Μικαίλο Ποντόλιακ.

«Κηρύχθηκε παύση τεχνικής φύσεως στις συνομιλίες μέχρι αύριο. Για πρόσθετη εργασία στις αρμόδιες υποομάδες και διευκρίνιση επιμέρους ορισμών. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο Ποντόλιακ.

Νωρίτερα, ο Ποντολιάκ είχε αναφέρει ο λόγος για τις διαφωνίες στο πλαίσιο των συνομιλιών είναι «οι πολύ διαφορετικές πολιτικές» των δύο πλευρών.

«Της Ουκρανίας, έχει να κάνει με τον ελεύθερο διάλογο εντός της κοινωνίας και με την υποχρεωτική συναίνεση. Της Ρωσίας, είναι μια τελεσίδικη καταπίεση της ίδιας της της κοινωνίας», σημείωσε.

Πηγή: Reuters

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Live: Ολες οι εξελίξεις από τον πόλεμο της Ουκρανίας – 19η μέρα εισβολής

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή