Τζεφ Μπρίτζες για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Βρέθηκα κοντά στον θάνατο»

Τζεφ Μπρίτζες για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Βρέθηκα κοντά στον θάνατο»

Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκάλυψε ότι βρέθηκε «αρκετά κοντά στον θάνατο» όταν νόσησε με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας για τον καρκίνο. 

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι βρέθηκε «αρκετά κοντά στον θάνατο» όταν νόσησε με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας για τον καρκίνο. 

Ο -βραβευμένος με Όσκαρ- Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 ότι διαγνώσθηκε με λέμφωμα. Ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό People ότι είχε έναν μεγάλο όγκο στο σώμα του. «Ήταν σαν ένα παιδί μέσα στο σώμα μου. Δεν πονούσε», είπε ο ηθοποιός. 

Ο Μπρίτζες ξεκίνησε σχεδόν αμέσως τη χημειοθεραπεία, η οποία έφερε θετικά αποτελέσματα πριν τη διάγνωση του κορωνοϊού. «Το κοκτέιλ φαρμάκων είχε αποτέλεσμα και έδρασε γρήγορα». 

Η κατάσταση της υγείας του Μπρίτζες επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 όταν νόσησε με κορωνοϊο. Επειδή οι χημειοθεραπείες εξασθένησαν το ανοσοποιητικό του σύστημα, το σώμα του Μπρίτζες δεν μπορούσε να αμυνθεί στον κορωνοϊό. «Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία – επηρεάζει όλο το ανοσοποιητικό σύστημα». 

Ο Μπρίτζες νοσηλεύτηκε για ένα χρονικό διάστημα πέντε μηνών εξαιτίας των συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Ο ηθοποιός είπε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει πλευρό στο κρεβάτι χωρίς τη βοήθεια νοσοκόμου και μιας φιάλης οξυγόνου. 

«Βρέθηκα αρκετά κοντά στον θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν: “Τζεφ, πρέπει να παλέψεις, δεν παλεύεις. Είχα παραδοθεί. Ήμουν έτοιμος να…πεθάνω». 
Τώρα, ο καρκίνος του Μπρίτζες βρίσκεται σε ύφεση. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή