Η επιστροφή των Όσμπορν στη Μεγάλη Βρετανία και την τηλεόραση

Η επιστροφή των Όσμπορν στη Μεγάλη Βρετανία και την τηλεόραση

Η ανακοίνωση του σόου γίνεται ακριβώς 20 χρόνια μετά το πρώτο, επιτυχημένο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Osbournes» στο MTV

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν, το πιο διάσημο ζευγάρι στον χώρο της μουσικής και κυρίως της μέταλ, επιστρέφουν στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και τη ριάλιτι τηλεόραση. 

Οι Όσμπορν υπέγραψαν για τη δημιουργία μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Home to Roost» η οποία θα καταγράφει το ταξίδι τους πίσω στη Βρετανία καθώς κάνουν μια νέα αρχή στην εξοχή. 

«Η σειρά θα εστιάσει στους Όσμπορν καθώς γιορτάζουν μια από τις πιο σημαντικές χρονιές τους – από τα 70α γενέθλια της Σάρον μέχρι το μωρό της Κέλι που θα γεννηθεί σύντομα, την περιοδεία του Όζι και φυσικά τη μεγάλη εγκατάσταση στην εξοχή», αναφέρεται στην περιγραφή του «Home to Roost». 

Η ανακοίνωση του σόου γίνεται ακριβώς 20 χρόνια μετά το πρώτο, επιτυχημένο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Osbournes» στο MTV. Όπως και τότε, έτσι και τώρα το ζευγάρι επιθυμεί να δείξει όλες τις πτυχές της ζωής του, ακόμα και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ή τις δυσκολίες λόγω γηρατειάς. 

Το «Home to Roost» θα προβληθεί στο BBC One και iPlayer στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο Όζι ανέφερε πρόσφατα πως ένας από τους λόγους για τους οποίους σχεδίαζε να επιστρέψει στη Βρετανία ήταν η εγκληματικότητα με όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Όλα εδώ είναι γελοία. Έχω αγανακτίσει με το γεγονός ότι κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι. Ο Θεός γνωρίζει μόνο πόσοι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς σε σχολεία. Και είχαμε και τον μαζικό πυροβολισμό στη συναυλία στο Βέγκας…είναι τρελό». 

Το πρόγραμμα «The Osbournes» διήρκησε τέσσερις σεζόν και μετέτρεψε την οικοηένεια του frontman των Black Sabbath – τη σύζυγό του Σάρον, την κόρη του Κέλι και τον γιο Τζακ – σε διασημότητες. Η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους, Έϊμι, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή