Νέος δίσκος από τον Όζι Όσμπορν

Νέος δίσκος από τον Όζι Όσμπορν

Στο «Patient Number 9» θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τον Τζεφ Μπεκ και τον Τσαντ Σμιθ των Red Hot Chili Peppers

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα, όμως έκανε γνωστό η σύζυγος και μάνατζερ του, Σάρον Όσμπορν, ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση, με τον μουσικό να έχει αντιμετωπίσει ήδη διάφορα θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια. 

Όλα αυτά, βέβαια, δεν δείχνουν να τον σταματούν από το να κάνει καινούργια μουσική. Για του λόγου το αληθές, ο Όσμπορν ανακοίνωσε μία νέα δισκογραφική δουλειά. 

Έτσι, στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το «Patient Number 9», ένα άλμπουμ στα credits του οποίου βρίσκουμε διόλου ευκαταφρόνητα ονόματα: ο Τσαντ Σμιθ των Red Hot Chili Peppers, ο Ρόμπερτ Τρουίλο των Metallica και ο Ζακ Γουάιλντ θα συμμετέχουν στην επερχόμενη δουλειά του Βρετανού μουσικού. 

Στον δίσκο θα βρούμε επίσης και τον Τζεφ Μπεκ (ο οποίος έχει παράλληλα προ των πυλών μία δισκογραφική δουλειά με τον Τζόνι Ντεπ) και μάλιστα, αυτός συμμετέχει στο ομώνυμο track, το οποίο και κυκλοφόρησε ήδη ως πρώτο single του δίσκου. 

Το κομμάτι συνοδεύει ένα βίντεο κλιπ, στο οποίο ο Όζι Όσμπορν εμφανίζεται σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. 

Μπορείτε να ακούσετε -και να δείτε- το «Patient Number 9» του Όζι Όσμπορν παρακάτω:

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή