Οι χαρακτήρες της σειράς «Ted Lasso» έρχονται στο FIFA 23

Οι χαρακτήρες της σειράς «Ted Lasso» έρχονται στο FIFA 23

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς της Apple TV Τζέισον Σουντέικις είπε ότι αυτή η πρωτοβουλία ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής τηλεοπτική κωμική σειρά Ted Lasso εντάσσεται στο επερχόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι FIFA 23

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ορισμένους χαρακτήρες της φανταστικής ποδοσφαιρικής ομάδας AFC Richmond καθώς και τον προπονητή τους, στην επερχόμενη έκδοση του παιχνιδιού. 

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς της Apple TV Τζέισον Σουντέικις είπε ότι αυτή η πρωτοβουλία ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα». 

Οι χαρακτήρες αποκαλύφθηκαν σε ένα νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την εταιρεία EA Sports. Επιπλέον, το FIFA 23 θα περιλαμβάνει και γυναικείους συλλόγους ομάδων. 

Το «Ted Lasso» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της υπηρεσίας Apple TV από τότε που έκανε πρεμιέρα, το 2020. 

Η ιστορία ακολουθεί έναν κακότοιχο προπονητή αμερικανικών αθλημάτων καθώς προσπαθεί να βελτιώσει και να αλλάξει την τύχη μιας βρετανικής ομάδας. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Σουντέικις υποδέχθηκε πολύ θερμά τη συνεργασία ανάμεσα στη σειρά και τη FIFA. «Οι ηθοποιοί και συντελεστές μας εργάζονται πολύ σκληρά για το σόου και είμαστε γοητευμένοι που αυτό έχει απήχηση σε τόσο μεγάλο κοινό», είπε. Και συμπλήρωσε: «Ανυπομονούμε οι θαυμαστές μας να παίξουν το FIFA 23, ακόμα και εναντίον των χαρακτήρων της AFC Richmond». 

Το παιχνίδι FIFA κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993 από την EA Sports. Οι περισσότερες πραγματικές ομάδες είναι διαθέσιμες στους παίκτες. Ο χαρακτήρας του Σουντέικις θα είναι επιλέξιμος ως ο μάνατζερ της AFC Richmond αλλά και για άλλες ομάδες. 

Οι χαρακτήρες της σειράς που θα ανήκουν στην ομάδα είναι οι Κεντ, Ταρτ, Σαμ Ομπισάνια και Ντάνι Ρόχας. Στο παιχνίδι θα υπάρχει και το στάδιο της AFC Richmond, Nelson Road. 

Το FIFA 23 είναι η τελευταία εκδοχή του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει από την EA Sports. 

Με πληροφορίες από το BBC 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή