Ουκρανία: Έντεκα νεκροί και 64 τραυματίες από τις ρωσικές επιθέσεις

Ουκρανία: Έντεκα νεκροί και 64 τραυματίες από τις ρωσικές επιθέσεις

Η Κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών αναφέρει ότι τέσσερις περιοχές δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα μετά τις πυραυλικές επιθέσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 64 τραυματίσθηκαν από τις ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους σε όλη την Ουκρανία σήμερα, ανακοίνωσε η Κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών της χώρας.

Στην ανακοίνωση της, που αναρτήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, αναφέρει ότι τέσσερις περιοχές δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα μετά τις πυραυλικές επιθέσεις – οι περιοχές Λβιβ, Πολτάβα, Σούμι και Τερνόπιλ – και πως η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί εν μέρει και σε άλλα τμήματα της χώρας.

Σειρήνες ήχησαν ξανά στο Κίεβο

Επιπλέον, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters, άρχισαν να ηχούν ξανά σειρήνες προειδοποίησης αεροπορικού βομβαρδισμού στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί έχουν καταγραφεί πολλαπλές επιθέσεις στο κέντρο του Κιέβου αλλά και πολλές άλλες πόλεις της Ουκρανίας, προκαλώντας πολλούς θανάτους και τραυματισμούς, σε μια «προσπάθεια αφανισμού» της χώρας όπως τη χαρακτήρισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή