Ρωσία: Βυθίζεται στο ποτάμι πλωτό εστιατόριο στην Αγ. Πετρούπολη [βίντεο]

Ρωσία: Βυθίζεται στο ποτάμι πλωτό εστιατόριο στην Αγ. Πετρούπολη [βίντεο]

Ρήγμα από τους πάγους του Νέβα φέρεται ως υπεύθυνο για το πρόβλημα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα νερά του ποταμού Νέβα βυθίζεται το πλωτό εστιατόριο «Ασημένια Φάλαινα», σύμφωνα με τα κρατικά πρακτορεία ΤΑSS και RIA Novosti.

Το διάσημο εστιατόριο της Αγίας Πετρούπολης, που είναι δεμένο στην όχθη του ποταμού Νέβα και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο σχήμα και χρώμα του, φαίνεται να έχει κάποια ζημιά από τους πάγους του ποταμού.

Ετσι από το πρωί της Δευτέρας έχει αρχίσει να γέρνει και να βυθίζεται, σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται επί τόπου, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου της διοίκησης της περιφέρειας Νιέφσκι, στην Αγία Πετρούπολη.

«Ειδικές υπηρεσίες βρίσκονται επί τόπου. Τα αίτια διερευνώνται. Δεν υπάρχουν θύματα», απάντησε η διοίκηση σε ερώτηση ανταποκριτή του TASS σχετικά με το περιστατικό.

Η Βορειοδυτική Εισαγγελία Μεταφορών ανέφερε ότι αιτία του συμβάντος, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκδοχή, ήταν η ζημιά στο πλωτήρα από τον πάγο του ποταμού.

Το ρήγμα σημειώθηκε περί τις 7 το πρωί.

Πηγή: ΤΑSS, RIA Novosti

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή