Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Θα μείνει με το παιδί της, μακριά από το σύντροφό της»

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Θα μείνει με το παιδί της, μακριά από το σύντροφό της»

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η κα. Καϊλή «θα μείνει σε ξεχωριστό σπίτι, δε θα συγκατοικεί με τον σύντροφό της, κ. Τζιόρτζι. Κι αυτό, μπορώ να σας πω, ήταν και δική της επιθυμία». 

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Εύα Καϊλή θα αγωνιστεί για την αθωότητά της μέχρι τέλους» διεμήνυσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά την απόφαση για την αποφυλάκισή της.

Μετά από τέσσερις και πλέον μήνες στη φυλακή, η κατηγορούμενη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, αποφυλακίζεται και αναμένεται να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια και χωρίς να έχει ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει» ανέφερε ο ίδιος στον Alpha, η πελάτισσά του, θα μένει σε άλλο σπίτι από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Μια υπόσχεση σας δίνω, πως θα δώσει μάχη έως τέλους για να αποδειχτεί η αθωότητά της και να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους έλληνες ψηφοφόρους που την τιμούν με την ψήφο τους» σημείωσε προσθέτοντας πως «υπάρχουν πολλά στοιχεία που ειλικρινά εξαρθρώνουν το κατηγορητήριο, η ανάκριση όμως είναι μυστική και δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω»

Όπως γνωστοποίησε η κα. Καϊλή «θα μείνει σε ξεχωριστό σπίτι, δε θα συγκατοικεί με τον σύντροφό της, κ. Τζιόρτζι. Κι αυτό, μπορώ να σας πω, ήταν και δική της επιθυμία». 

Ως προς το χρόνο αποφυλάκισης, ο ίδιος σημείωσε πως θα γίνει μόλις βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. 

«Η κα. Καϊλή έχει ανακριθεί εδώ και δύο εβδομάδες για πάνω από 15 ώρες. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις κατηγορίες των ανακριτών. Προφανώς, υπάρχει ένα πρόβλημα. Διότι ούτε ο δικαστής – ανακριτής, ούτε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας ούτε οι ανακριτές θέλουν να ακούσουν τις απαντήσεις της. Μέσα από τη δική τους οπτική παρωπίδων θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλά δεν είναι αυτές που δίνει η κα. Καϊλή» κατήγγειλε λίγες ώρες πριν την απόφαση αποφυλάκισής της ο Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, μιλώντας στο EuroNews. 

«Περιπτώσεις, όπως της κυρίας Καϊλή, που θεωρούνται τρόπαιο ή σύμβολο, παρουσιάζονται σα να είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Όπως ένας ποδοσφαιριστής σηκώνει το παγκόσμιο κύπελλο, έτσι “σηκώνουν” εδώ την κυρία Καϊλή σα να είναι σύμβολο, για να πουν ότι “ακόμη και αν κατέχετε υψηλά αξιώματα, θα παραμείνετε στη φυλακή” και ιδίως για να πουν στους άλλους βουλευτές “μην είστε διεφθαρμένοι διότι θα πάτε για καιρό στη φυλακή”» πρόσθεσε ο ίδιος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή