O Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε στην Τζέρι Χολ πως τη χωρίζει μέσω… e-mail

O Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε στην Τζέρι Χολ πως τη χωρίζει μέσω… e-mail

Παρά τις φήμες πως οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι, άνθρωποι της Χολ υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα η 66χρονη έμεινε πίσω «συντετριμμένη, έξαλλη και ταπεινωμένη».

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ χώρισε την τέταρτη σύζυγό του, Τζέρι Χολ μέσω… μέιλ, ενημερώνοντάς τη, σύμφωνα με ρεπορτάζ, «πως σίγουρα είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω».

Τον Ιούνιο του 2022, η Χολ περίμενε τον 92χρονο σύζυγό της στην έπαυλή τους στο Οξφορντσάιρ, όταν έλαβε μια αναπάντεχη ηλεκτρονική αλληλογραφία.

«Τζέρι, δυστυχώς αποφάσισα να βάλω τέλος στον γάμο μας» φέρεται να ξεκινά το μέιλ του Μέρντοχ, ο οποίος συνεχίζει: «Οπωσδήποτε είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όμως έχω πολλά να κάνω… Ο δικηγόρος μου στη Νέα Υόρκη θα επικοινωνήσει με τον δικό σου άμεσα».

Ο Γκάμπριελ Σέρμαν, δημοσιογράφος που πέρασε δεκαετίες καταγράφοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα του Μέρντοχ, ανέφερε πως περιήλθε σε γνώση του αντίγραφο του email που έστειλε ο μεγιστάνας στην 66χρονη Χολ, το περιεχόμενο του οποίου περιγράφει σε άρθρο του στο Vanity Fair.

To ζεύγος χώρισε μέσα σε λίγους μήνες, επιμένοντας -τουλάχιστον δημοσίως- πως παρέμεναν καλοί φίλοι.

Παρ’ όλα αυτά, φίλοι της Χολ, τους οποίους επικαλείται το άρθρο, υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα η 66χρονη έμεινε πίσω «συντετριμμένη, έξαλλη και ταπεινωμένη», καθώς ήταν αυτή που φρόντισε τον Μέρντοχ με τα λογής προβλήματα υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «την πρώτη μέρα της Σαρακοστής η Χολ είπε στους φίλους της πως έφτιαξε ένα ομοίωμα του Μέρντοχ, έδεσε οδοντικό νήμα γύρω από το λαιμό του και το έκαψε στην ψηστιέρα».

Οπως, μάλιστα, αναφέρει ο Σέρμαν, στον διακανονισμό του διαζυγίου περιλαμβάνεται ρήτρα που απαγορεύει στη Χολ να παρέχει προτάσεις πλοκής στους σεναριογράφους της τηλεοπτικής σειράς Succession – που εν πολλοίς είναι εμπνευσμένο από το μιντιάρχη και την οικογένειά του.

Το δημοσίευμα του Vanity Fair περιγράφει με λεπτομέρειες την ταραγμένη υγεία του Μέρντοχ, υποστηρίζοντας πως η Χολ έπρεπε να τον περιθάλπει διαρκώς, μετά την πτώση του σε γιοτ που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή – κι από όπου γλίτωσε με σπασμένη πλάτη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δισεκατομμυριούχος απομακρύνθηκε από το γιοτ μεταφερόμενος σε γαλλικό έδαφος, στη Γουαδελούπη, για να διαπιστώσει εκεί πως δεν υπήρχε εφημερεύον νοσοκομείο. «Ο Μέρντοχ χρειάστηκε να περάσει τη νύχτα σε ένα φορείο κάτω από τέντα του χώρου στάθμευσης» έως ότου φτάσει επί τόπου αεροπορικώς ειδική ιατρική ομάδα.

Οπως αναφέρεται ακόμα, οι γιατροί που τον εξέτασαν τον ρώτησαν για ένα αριθμό καταγμάτων σε σπονδύλους, κατάγματα που ο ίδιος απέδωσε σε έναν καυγά με την τρίτη του σύζυγο, Γουέντι Ντενγκ, η οποία «τον είχε σπρώξει πάνω σε ένα πιάνο κατά τη διάρκεια διένεξής τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Μέρντοχ ανακοίνωσε προ ημερών την ακύρωση του αρραβώνα του με τη ραδιοφωνική παραγωγό Αν Λέσλεϊ Σμιθ, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γνωστοποίηση των αρραβώνων μέσω της δικής του New York Post.

Πηγή: Guardian

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή