Αλβανία: Η πρώτη δήλωση του Μπελέρη μετά την εκλογική νίκη

Αλβανία: Η πρώτη δήλωση του Μπελέρη μετά την εκλογική νίκη

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία», ανέφερε σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του δήλωση μέσα από τη φυλακή πραγματοποίησε ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης, μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από ένα θρίλερ στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα, ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο. 

Ο ομογενής υποψήφιος που παραμένει υπό κράτηση, νίκησε τον αντιπάλο του, ο οποίος είχε τη στήριξη της κυβέρνησης του Έντι Ράμα. 

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχε διακοπεί η διαδικασία της καταμέτρησης, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί κόσμος στο γήπεδο της Χειμάρρας. Πρόκειται για Έλληνες ομογενείς που προσήλθαν για να αντιδράσουν για τη διακοπή της καταμέτρησης. Κατόπιν, με την πρώτη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή