Τα πρώτα λόγια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του εγγονού του

Τα πρώτα λόγια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του εγγονού του

Ο 19χρονος Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ πέθανε την Κυριακή - Η οικογένεια δεν ανακοίνωσε την αιτία θανάτου

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο «σπάει» τη σιωπή του και μιλά για την τραγική απώλεια του εγγονού του Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ ο οποίος πέθανε την Κυριακή.

«Είμαι θλιμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λέο. Εκτιμούμε πολύ τον κόσμο που εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Ζητούμε ιδιωτικότητα ώστε να πενθήσουμε τον Λέο», είπε ο βραβευμένος ηθοποιός σε ανακοίνωσή του που δημοσίευσε η εφημερίδα Los Angeles Times τη Δευτέρα. 

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε η μεγαλύτερη κόρη του Ντε Νίρο και μητέρα του 19χρονου Λεάντρο, Ντρένα Ντε Νίρο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. 

«Ομορφέ μου γλυκέ άγγελε. Σε αγάπησα πάρα πολύ από τη στιγμή που σε αισθάνθηκα στην κοιλιά μου. Ησουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου». 

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να προχωρήσω και να μεταδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μητέρα σου. Ησουν αγαπητός και σε εκτιμούσαν. Εύχομαι η αγάπη αυτή και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ μωρό μου. Λυπάμαι τόσο πολύ, Κάρλος (σ.σ.: ο πατέρας του Λεάντρο). Αναπαύσου εν ειρήνη και αιώνιο παράδεισο». 

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας θανάτου. 

Ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός και σκηνοθέτης. Μάλιστα συμμετείχε μαζί με τη μητέρα του στην ταινία «Ενα Αστέρι Γεννιέται» («A Star Is Born») του 2018 και είχε ρόλους στα φιλμ «Cabaret Maxime» (2018) και «The Collection» (2005). 

Ανάμεσα στους φίλους της οικογένειας Ντε Νίρο, η συγγραφέας Βικτόρια Γκότι, Ναόμι Κάμπελ, Ρόζι Πέρες, Αντι Κοέν και Λι Ντάνιελς, έγραψαν πόσο πολύ λυπούνται για τον θάνατο του Λεάντρο. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή