Τέξας: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από μπαράζ πυροβολισμών στο Χιούστον

Τέξας: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από μπαράζ πυροβολισμών στο Χιούστον

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες από 20 έως 30 ετών που επλήγησαν από σφαίρες μέσα σε σπίτι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία του Χιούστον στην πολιτεία του Τέξας ανέφερε τον θάνατο δύο ανδρών και τον τραυματισμό δύο άλλων κατόπιν πυροβολισμών το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση και αναρτήσεις της αστυνομίας, έγινε κλήση έκτακτης ανάγκης λίγο μετά τις 10 το βράδυ, τοπική ώρα, σχετικά με πολλαπλούς πυροβολισμούς σε σπίτι στο Χιούστον.

Οταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί βρήκαν πρώτα έναν νεκρό να κείτεται στον δρόμο, φορώντας μάσκα. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία από όπου είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί εντόπισαν και δεύτερο νεκρό άνδρα καθώς και δύο ακόμη άνδρες που είχαν δεχθεί σφαίρες, ο ένας σε διαμέρισμα πίσω από το πρώτο το οποίο ερεύνησαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στον Τύπο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Χιούστον.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί από τον τόπο του εγκλήματος, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών που αφορούσε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σχετικών με ναρκωτικά, είτε επρόκειτο για κάποια ληστεία σχετιζόμενη με ναρκωτικά είτε κάποια συναλλαγή όπου προέκυψε διαφωνία.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι βρέθηκαν αρκετές ναρκωτικές ουσίες σε κοινή θέα εκεί όπου έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σταθερή.

Και οι τέσσερις άνδρες ήταν από 20 έως 30 ετών, επιβεβαίωσε η αστυνομία, που εντόπισε τουλάχιστον δύο πιστόλια στο σημείο.

Υπάρχουν πληροφορίες για την παρουσία και ενδεχομένως συμμετοχή τριών ακόμη ανδρών στο περιστατικό, αλλά η αστυνομία δεν είναι σε θέση ακόμη να τις επιβεβαιώσει.

Πηγή: Houston Police

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή