Ο Ντάνι Αλβες κατηγορείται για βιασμό σε νυχτερινό κλαμπ

Ο Ντάνι Αλβες κατηγορείται για βιασμό σε νυχτερινό κλαμπ

Κατόπιν έρευνας, οι αρχές διαθέτουν «ενδείξεις ότι ο 40χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη γυναίκα»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατηγορίες για βιασμό απήγγειλαν σε βάρος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Αλβες, οι δικαστικές αρχές της Ισπανίας.

Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για το βιασμό σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την El Mundo, κατόπιν έρευνας, οι αρχές διαθέτουν «ενδείξεις ότι ο 40χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη γυναίκα».

Η δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση κάλεσε τον Ντάνι Αλβες να δώσει νέα κατάθεση στις 2 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια ο 39χρονος θα ενημερωθεί εάν θα του ασκηθεί δίωξη.

Το επόμενο βήμα είναι οι εισαγγελικές αρχές να διατυπώσουν γραπτά αιτήματα για την επιβολή ποινών, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο δικηγόρος του Ντάνι Αλβες, Κριστομπάλ Μάρτες, ο οποίος θα επιδιώξει την αθώωση του πελάτη του.

Το Εφετείο της Βαρκελώνης θα ορίσει την ημερομηνία της δίκης που αναμένεται να διεξαχθεί από τα τέλη του 2023 έως τις αρχές του 2024, συμπίπτοντας με τη συμπλήρωση ενός έτους από την κράτηση του πρώην ποδοσφαιριστή στις φυλακές «Μπριάν 2».

Δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη, καθώς το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή