Mπάιντεν: Δεν θα εκπλαγώ αν ο Πριγκόζιν είναι νεκρός

Mπάιντεν: Δεν θα εκπλαγώ αν ο Πριγκόζιν είναι νεκρός

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προειδοποίησει μάλιστα προ μηνός τον Πριγκόζιν, να προσέχει μην τον δηλητηριάσουν

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

OΤζο Μπάιντεν αφότου ενημερώθηκε σχετικά με την αναφορά των ρωσικών μέσων ενημέρωσης ότι ο επικεφαλής των μισθοφόρων της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν είναι νεκρός δήλωσε «ότι δεν εκπλήσσεται».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αρκετές λεπτομέρειες για το περιστατικό, ωστόσο δεν εκπλήσσεται από την είδηση. Οπως αναφέρει το Reuters, ο Μπάιντεν είπε μεταξύ άλλων «Ελάχιστα συμβαίνουν στη Ρωσία χωρίς ο Πούτιν να δώσει την συγκατάθεση του».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προειδοποίησει μάλιστα προ μηνός τον Πριγκόζιν, να προσέχει μην τον δηλητηριάσουν. «Ο Θεός μόνο ξέρει τι θα κάνει. Δεν ξέρουμε πού βρίσκεται και ποια είναι η σχέση του με τον Πούτιν. Αν ήμουν στη θέση του θα πρόσεχα τι τρώω, θα κοιτούσα καλά το μενού». Παράλληλα προέβλεψε ότι κάποια στιγμή ο Πούτιν θα αποφασίσει ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας και θα σταματήσει να πολεμάει. «Εχει ήδη χάσει τον πόλεμο».

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή