Φλόριντα: Οι Αρχές θανάτωσαν αλιγάτορα που περιφερόταν με ανθρώπινα μέλη στα σαγόνια του

Φλόριντα: Οι Αρχές θανάτωσαν αλιγάτορα που περιφερόταν με ανθρώπινα μέλη στα σαγόνια του

«Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα κροκόδειλο στη ζωή μου κι έτσι σκέφτηκα πως ήταν κουλ, αλλά μόλις είδα πως κάτι είχε στο στόμα του, αναρωτήθηκα τι είναι; Είναι κούκλα;»

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας αλιγάτορας μήκους τεσσάρων μέτρων θανατώθηκε στη Φλόριντα όταν εντοπίστηκε να περιφέρεται με ανθρώπινα μέλη στα σαγόνια του. 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μάρτυρας στα τοπικά Μέσα, είδε τον αλιγάτορα μέσα στο κανάλι Λάργκο να κρατά στα σαγόνια του το κάτω μέρος του κορμού μιας γυναίκας. 

«Πρόσεξα πως είχε ένα σώμα στο στόμα του, σαν κάτω κορμό, οπότε με το που το είδα, πήγα κατευθείαν στην Πυροσβεστική. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα κροκόδειλο στη ζωή μου κι έτσι σκέφτηκα πως ήταν κουλ, αλλά μόλις είδα πως κάτι είχε στο στόμα του, αναρωτήθηκα τι είναι; Είναι κούκλα;» ανέφερε ο Τζαμάρκους Μπούλαρντ που πήγαινε για συνέντευξη για δουλειά όταν είδε το τεράστιο ερπετό. 

«Αυτό που είχε στα σαγόνια του ήταν λευκό και χλωμό. Το είχε μαγκώσει στα σαγόνια του και κολυμπούσε πίσω στον βυθό του καναλιού. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως ήταν άνθρωπος».

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πινέλας, το ζώο θανατώθηκε, ενώ στο σημείο βρέθηκαν μέλη της 41χρονης Σαμπρίνα Πέκαμ. 

Η περαιτέρω έρευνα θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της. 

Οπως διευκρίνισαν οι Αρχές, ο αλιγάτορας θανατώθηκε και στη συνέχεια ομάδα δυτών περισυνέλεξε από το κανάλι τα ανθρώπινα μέλη. 

Σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος, η άτυχη γυναίκα ζούσε σε έναν χώρο αστέγων κοντά σε δασική περιοχή. 

Η είδηση του φαινομενικά φρικτού θανάτου της έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, με τους ντόπιους να παραδέχονται πως έχει τύχει να δουν στην περιοχή μικρούς αλιγάτορες, αλλά οπωσδήποτε όχι στο μέγεθος του ζώου που φέρεται να σκότωσε την 41χρονη. 

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή