Νέα καταγγελία σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση

Νέα καταγγελία σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση

Η Ελέν Νταράς κατέθεσε επίσημη καταγγελία εναντίον του ηθοποιού, στην οποία υποστηρίζει ότι ο Γάλλος σταρ τής επιτέθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας «Disco» το 2007

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και δεύτερη ηθοποιός κατέθεσε επίσημη καταγγελία εναντίον του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στην οποία υποστηρίζει ότι ο Γάλλος σταρ τής επιτέθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας «Disco» το 2007.

Πρόκειται για την Ελέν Ντάρρας, η οποία σε ηλικία 26 ετών είχε κάνει ένα πέρασμα από την ταινία «Disco», μια κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο Ντεπαρντιέ.

«Με κοίταξε σαν να ήμουν ένα κομμάτι κρέας», είπε η Ντάρας για τον Ντεπαρντιέ σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανακαλώντας το γεγονός. «Πλησίασε κοντά μου και μετά πέρασε το χέρι του στους γοφούς και τους γλουτούς μου», είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός φέρεται να τη ρώτησε αν θα ήθελε να έρθει στο καμαρίνι του. Η Νταράς αρνήθηκε αλλά «αυτό δεν άλλαξε τίποτα, εκείνος συνέχισε να με θωπεύει», όπως αναφέρει η ηθοποιός

Η Ντάρας εξομολογήθηκε ότι δεν κατήγγειλε τον ηθοποιό εκείνη την περίοδο, επειδή φοβόταν ότι κάτι τέτοιο θα την οδηγούσε στη «μαύρη λίστα» της κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, οι Αρχές ερευνούν την καταγγελία, η οποία είναι πιθανό να παραγραφεί.

Το 2018, η ηθοποιός Σαρλότ Αρνό είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό για βιασμό. Ο Ντεπαρντιέ τότε αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Τον Μάιο του 2023, ο ιστότοπος Médiapart δημοσίευσε μια έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς καταγγελίες 13 γυναικών σε βάρος του.

Ο Ντεπαρντιέ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τον Οκτώβριο του 2023 δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro υπερασπιζόμενος τον εαυτό του. «Ποτέ μα ποτέ δεν κακοποίησα γυναίκα», έγραψε.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή