Αυτοκτόνησε ηθοποιός που είχε καταγγείλει για παρενόχληση τον Ζ. Ντεπαρντιέ

Αυτοκτόνησε ηθοποιός που είχε καταγγείλει για παρενόχληση τον Ζ. Ντεπαρντιέ

Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα, ζητώντας από τις Αρχές να «ερευνήσουν τις συνθήκες που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει» στον θάνατό της

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε στο Παρίσι η Γαλλίδα ηθοποιός Εμανουέλ Ντεμπεβέ, η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τη γαλλική Liberation, η 60χρονη Ντεμπεβέ έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στον Σηκουάνα στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα, ζητώντας από τις Αρχές να «ερευνήσουν τις συνθήκες που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει» στον θάνατό της.

Η ηθοποιός που συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Danton» με τον ηθοποιό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για σεξουαλική βία, είχε ισχυρισθεί το 2019 ότι ο Ντεπαρντιέ της επιτέθηκε στα γυρίσματα.

«Αυτό το τέρας επέτρεψε στον εαυτό του να απολαύσει πολλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την οικειότητα μέσα σε μια άμαξα», είχε γράψει στο Facebook η ηθοποιός.

Στις 7 Δεκεμβρίου, ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του διάσημου ηθοποιού, προβλήθηκε στο κανάλι France 2.

Το ντοκιμαντέρ περιελάμβανε πλάνα που τον έδειχναν να κάνει άσεμνα σχόλια και χειρονομίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Βόρεια Κορέα και μια συνέντευξη με την ηθοποιό Ελέν Ντάρας, η οποία έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία κατά του 74χρονου Ντεπαρντιέ, ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας «Disco» το 2007.

Με πληροφορίες από Liberation, The Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή