«Η Σελίν Ντιόν δεν έχει πια τον έλεγχο των μυών της» – Τι αποκαλύπτει η αδελφή της

«Η Σελίν Ντιόν δεν έχει πια τον έλεγχο των μυών της» – Τι αποκαλύπτει η αδελφή της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σελίν Ντιόν «έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της», αποκαλύπτει η αδελφή της, την ώρα που η τραγουδίστρια δίνει μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

Μιλώντας στον καναδικό ιστότοπο 7 Jours, η Κλοντέτ Ντιόν είπε ότι η Σελίν «δίνει σκληρή μάχη» για την καταπολέμηση της ασθένειας, αλλά το μέλλον για την καριέρα της στο τραγούδι παραμένει αβέβαιο. «Στα όνειρά μας και στα δικά της, υπάρχει η σκέψη να επιστρέψει στη σκηνή. Σε τι κατάσταση, όμως, δεν γνωρίζω».

Η Ντιόν υποφέρει από ανεξέλεγκτους μυϊκούς σπασμούς εδώ και αρκετό καιρό. Τον Ιανουάριο του 2022 ακύρωσε την περιοδεία της αφού αντιμετώπισε «σοβαρούς και επίμονους» σπασμούς. Τον Δεκέμβριο, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της εδώ και πολύ καιρό. «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως έχω συνηθίσει».

Τον Μάιο του 2023, καθώς η ασθένεια επέμενε, ακύρωσε όλες τις μελλοντικές περιοδείες που είχαν ανακοινωθεί, λέγοντας: «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου (…). Θέλω όλοι να να ξέρετε ότι δεν τα παρατάω».

Το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου από το οποίο πάσχει η Ντιόν διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 1956 και επηρεάζει τη σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο, προκαλώντας υπερδιέγερση στους μυς και σπασμούς.

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή