Αγανακτισμένος διανομέας πήρε άλογο… λόγω ελλείψεων στα καύσιμα

Αγανακτισμένος διανομέας πήρε άλογο… λόγω ελλείψεων στα καύσιμα

Βίντεο που διακινήθηκε στα social media, εμφανίζει τον άνδρα να τροχάζει σε πολυσύχναστο δρόμο της Χιντεραμπάντ, στα νότια της Ινδίας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω ελλείψεων στα καύσιμα και, καθώς τα άλογα των κινητήρων χρειάζονται βενζίνη, ένας διανομέας κατέφυγε σε πραγματικό άλογο για να κάνει τη δουλειά του. 

Βίντεο που διακινήθηκε στα social media, εμφανίζει τον άνδρα να τροχάζει σε πολυσύχναστο δρόμο της Χιντεραμπάντ, στα νότια της Ινδίας, με τη χαρακτηριστική κόκκινη τσάντα της εφαρμογής online παραγγελιών στην πλάτη του. 

«Δεν υπάρχει βενζίνη για τη μηχανή μου. Περίμενα τρεις ώρες στην ουρά. Εφυγα επειδή ήρθε παραγγελία, αλλά χωρίς καύσιμα» εξηγεί ο διανομέας του Zomato που ένευε στους κατάπληκτους περαστικούς πάνω από το άλογό του. 

Εξω από τα πρατήρια καυσίμων επικρατεί χάος, με ουρές εκατοντάδων μέτρων και αναμονές ωρών, λόγω μιας σύντομης απεργίας των οδηγών φορτηγών που προκάλεσε ελλείψεις στην αγορά και κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους των πόλεων. 

Οι οδηγοί φορτηγών διαμαρτύρονταν για έναν προτεινόμενο νομοσχέδιο που προβλέπει υψηλά πρόστιμα και 10ετείς ποινές φυλάκισης για περιστατικά εγκατάλειψης θυμάτων τροχαίων. Ωστόσο, μετά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης να συνομιλήσει μαζί τους προτού προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου, σταμάτησαν την απεργία.

Πηγή: Guardian 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT