Ιράν: Ο Χαμενεΐ υπόσχεται σκληρή απάντηση μετά την εκατόμβη νεκρών

Ιράν: Ο Χαμενεΐ υπόσχεται σκληρή απάντηση μετά την εκατόμβη νεκρών

«Οι διαβολικοί εγκληματίες και εχθροί του ιρανικού έθνους για ακόμη μια φορά προκάλεσαν καταστροφή και μετέτρεψαν σε μάρτυρες έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας στην Κερμάν», δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ υποσχέθηκε πως θα δοθεί «σκληρή απάντηση» σε όσους βρίσκονται πίσω από τη διπλή έκρηξη με 103 νεκρούς, κοντά στον τάφο του στρατηγού Κάσεμ Σολεϊμανί στο Ιράν

Αξιωματούχοι και κρατικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «επίθεση». Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά σε κοιμητήριο του Ιράν όπου πραγματοποιείτο τελετή για την επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της χώρας, Κασέμ Σολεϊμανί.

«Οι διαβολικοί εγκληματίες και εχθροί του ιρανικού έθνους για ακόμη μια φορά προκάλεσαν καταστροφή και μετέτρεψαν σε μάρτυρες έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας στην Κερμάν», δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

«Θα υπάρξει σκληρή απάντηση σε αυτήν την καταστροφή, Θεού θέλοντος».

«Τρομοκρατικές επιθέσεις»

Το ημιεπίσημο πρακτορείο Nournews ανέφερε ότι «πολλές φιάλες υγραερίου εξερράγησαν στον δρόμο που οδηγεί στο νεκροταφείο». Ιρανός αξιωματούχος εκτιμούσε νωρίτερα ότι πρόκειται για «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT