Μήνυσαν τη Μαντόνα γιατί… «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς»

Μήνυσαν τη Μαντόνα γιατί… «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς»

Καθώς η συναυλία τελείωσε μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο τους «έμειναν αποκλεισμένοι εν τω μέσω της νύχτας»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατέθεσαν σε βάρος της Μαντόνα δύο θαυμαστές της επειδή ξεκίνησε με καθυστέρηση τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη, ενώ… εκείνοι «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για τη δουλειά τους» το επόμενο πρωί. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι Μάικλ Φέλοους και Τζόναθαν Χάντεν είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου στο Μπέρκλεϊς Σέντερ της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, καθώς η συναυλία τελείωσε μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο τους «έμειναν αποκλεισμένοι εν τω μέσω της νύχτας, με λιγοστά δρομολόγια δημόσιων συγκοινωνιών και μεγάλο κόστος στην περίπτωση χρήσης ιδιωτικών μέσων μεταφοράς». 

Το προχωρημένο της ώρας λόγω της καθυστερημένης έναρξης της συναυλίας επηρέασε επίσης την ικανότητά τους «να φροντίσουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις την επόμενη ημέρα», σύμφωνα με τη δικογραφία. 

Οι Φέλοους και Χάντεν κατηγορούν τη Μαντόνα, το Μπέρκλεϊς Σέντερ και τον διοργανωτή της περιοδείας Live Nation για «ασυνείδητες, αθέμιτες και/ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» λόγω της καθυστέρησης στην ώρα έναρξης της συναυλίας, η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, συνιστά παραβίαση της σύμβασης και «ψευδή διαφήμιση».

Βεβαίως, οι καθυστερήσεις στα live θεάματα μόνο πρωτοφανείς δεν είναι. Η ίδια η Μαντόνα έχει βρεθεί αντιμέτωπη στο παρελθόν με παρόμοιες νομικές ενέργειες, το 2019, όταν ένας θαυμαστής στη Φλόριντα ισχυρίστηκε πως η καθυστέρηση αποτελούσε παραβίαση συμβολαίου, και ξανά το 2020, σε αγωγή που κατέθεσαν δύο άλλοι θαυμαστές της σε συναυλίες της Νέας Υόρκης.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή