Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά», μετά την επέμβαση στον προστάτη

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά», μετά την επέμβαση στον προστάτη

Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε πως ο Κάρολος «είναι καλά», ενώ μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλά στην υγεία του είναι ο βασιλιάς Κάρολος μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή, λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη. Ο 75χρονος μονάρχης της Βρετανίας είσηχθη την Παρασκευή στην ιδιωτική London Clinic στο δυτικό Λονδίνο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα.

Στην ίδια κλινική βρίσκεται η νύφη του και πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει έπειτα από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο βασιλιάς την επισκέφθηκε προτού υποβληθεί στην επέμβαση για τον προστάτη.

Χαμογελώντας, η Καμίλα δήλωσε πως ο Κάρολος «είναι καλά», ενώ μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά», μετά την επέμβαση στον προστάτη-1
REUTERS/Toby Melville

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κρατική Αρχή Εθνικής Υγείας (National Health Service-NHS) ανέφερε πως οι επισκέψεις στον ιστότοπό της, όπου δίνονται συμβουλές για τον προστάτη, αυξήθηκε 1000%, αφότου αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Καρόλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή