Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Ο βασιλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από προγραμματισμένη θεραπεία και έχει επαναπρογραμματίσει τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις του προκειμένου να περάσει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική London Clinic έλαβε τη Δευτέρα ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για την αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Ο 75χρονος μονάρχης, ο οποίος πέρασε τρεις νύχτες στην κλινική, μετά την προγραμματισμένη επέμβαση, χαιρέτισε χαμογελαστός το πλήθος καθώς εξερχόταν από το θεραπευτήριο, με τη συνοδεία της συζύγου του βασίλισσας Καμίλα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, εξιτήριο έλαβε και η νύφη του και πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, η οποία επέστρεψε στην κατοικία της στο Γουίνδσορ, αφού πέρασε δύο εβδομάδες στην ίδια κλινική έπειτα από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Σε ανακοίνωσή του, το Μπάκιγχαμ επισημαίνει πως ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα και όσους τον στήριξαν κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο-1
REUTERS/Hannah McKay

«Ο βασιλιάς πήρε σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από προγραμματισμένη ιατρική θεραπεία και έχει επαναπρογραμματίσει τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις του προκειμένου να περάσει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή