Η συμβουλή που θα ήθελε να είχε ακούσει όταν ήταν νέος ο CEO του YouTube

Η συμβουλή που θα ήθελε να είχε ακούσει όταν ήταν νέος ο CEO του YouTube

«Μακάρι κάποιος να μου είχε δώσει αυτή τη συμβουλή νωρίς στην καριέρα μου»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διευθύνων σύμβουλος του YouTube, Νιλ Μόχαν έχει μία συμβουλή για όποιον θέλει να πετύχει: Να είστε ο εαυτός σας. 

Η έκφραση «ακούγεται κλισέ», αλλά ο Μόχαν θα ήθελε να την είχε πάρει στα σοβαρά όταν ήταν νεότερος, όπως είπε σε πρόσφατη εκδήλωση του Stanford Graduate School of Business.  

«[Είναι] το πιο σημαντικό πράγμα, και αυτή είναι στην πραγματικότητα μια συμβουλή που δίνω στους ανθρώπους [που ρωτούν], “Ποια είναι η μυστική συνταγή του να είσαι επιτυχημένος δημιουργός στην πλατφόρμα;” Πραγματικά, είναι απλώς το να είσαι ο αληθινός εαυτός σου», είπε.

«Μακάρι κάποιος να μου είχε δώσει αυτή τη συμβουλή νωρίς στην καριέρα μου, γιατί τίποτα δεν είναι πιο σωστό». Ο Μόχαν, ανέλαβε τα ηνία ως διευθύνων σύμβουλος πέρυσι. Η εμπειρία του στο YouTube, στο οποίο εργάζεται χρόνια, τον δίδαξε για την αξία της αυθεντικότητας, όπως είπε. 

Ο ίδιος μάλιστα, πιστεύει ότι οι πιο επιτυχημένοι δημιουργοί στο YouTube είναι αληθινοί σχετικά με το τι συμβαίνει στην πραγματική τους ζωή και δείχνουν την προσωπικότητά τους στα βίντεο. «[Οι θεατές] μπορούν να καταλάβουν αμέσως ποιος είναι αυθεντικός», τόνισε ο Μόχαν.

Πηγή: MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή