Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσικό πλήγμα στη Χερσώνα (βίντεο)

Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσικό πλήγμα στη Χερσώνα (βίντεο)

Βίντεο από το σημείο δείχνει ένα αυτοκίνητο να έχει καεί ολοσχερώς, ενώ, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι, εντός του βρέθηκαν δύο πτώματα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και ένας ακόμα τραυματίστηκε από ρωσικό πλήγμα στη Χερσώνα της νότιας Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης Ρομάν Μρότσκο.

«Τρεις από τους νεκρούς είναι άνδρες ηλικίας 45 και 50 ετών, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, και (η τέταρτη είναι) μία γυναίκα που βρισκόταν στον δρόμο την ώρα της επίθεσης», ανέφερε ο αξιωματούχος σε ανάρτηση στο Telegram.

Βίντεο από το σημείο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την περιφερειακή εισαγγελία, δείχνει το αυτοκίνητο να έχει καεί ολοσχερώς, ενώ, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι, εντός του βρέθηκαν δύο πτώματα.

Σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια μετά την πλήρους κλίμακας εισβολή της στην Ουκρανία, η Ρωσία διατηρεί υπό τον έλεγχό της εκτεταμένες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας, με την κατάσταση στις γραμμές του μετώπου να παραμένει σε μεγάλο βαθμό στατική εδώ και πολλούς μήνες.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή