Ελβετία: Εκλεισε πανεπιστημιούπολη στη Λωζάννη λόγω επιδημίας ιλαράς

Ελβετία: Εκλεισε πανεπιστημιούπολη στη Λωζάννη λόγω επιδημίας ιλαράς

Η φημισμένη σχολή ξενοδοχειακών σπουδών Hospitality Business School της Ελβετίας έκλεισε την πανεπιστημιούπολή της στη Λωζάννη το Σάββατο

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φημισμένη σχολή ξενοδοχειακών σπουδών Hospitality Business School της Ελβετίας έκλεισε την πανεπιστημιούπολή της στη Λωζάννη το Σάββατο, λόγω κρουσμάτων ιλαράς.

«Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε την πανεπιστημιούπολη της Λωζάννης από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της σχολής.

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των φοιτητών που μολύνθηκαν από ιλαρά, αλλά επισημαίνεται ότι επί του παρόντος έχουν απομονωθεί και αναρρώνουν, λαμβάνοντας την απαραίτητα ιατρική φροντίδα.

Η σχολή Hospitality Business School, που ιδρύθηκε το 1893, κατατάσσεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία του με βάση την αξιολόγηση του QS World University Ranking, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πηγή: Reuters

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή