ΝΥΤ: Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ελον Μασκ «στο πλαίσιο ενίσχυσης της εκστρατείας του»

ΝΥΤ: Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ελον Μασκ «στο πλαίσιο ενίσχυσης της εκστρατείας του»

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ σάρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, στις πολιτειακές προκριματικές εκλογές της «Σούπερ Τρίτης»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ελον Μασκ στη Φλόριντα το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα επιδιώκει οικονομική ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο Τραμπ συναντήθηκε την Κυριακή με τον Μασκ, τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη σύμφωνα με το Bloomberg, και μια ομάδα Ρεπουμπλικανών μεγιστάνων. Ωστόσο, ο Αμερικανός τέως πρόεδρος φιλοδοξεί να έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Χ, της Tesla και της SpaceX. 

Καθώς η προσωπική περιουσία του Τραμπ έχει δεχτεί πλήγμα λόγω των δικαστικών περιπετειών, ο ίδιος φέρεται να στρέφεται, σύμφωνα με τους ΝΥΤ, σε μεγάλους χορηγούς ώστε να ενισχύσει την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία. 

O Μασκ, ο οποίος στο παρελθόν έχει επικρίνει και επικριθεί από τον Τραμπ, δεν έχει γνωστοποιήσει αν σχεδιάζει να στηρίξει οικονομικά τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Παρ’ όλα αυτά, σε κατά καιρούς αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αφήσει να εννοηθεί πως είναι αντίθετος σε ενδεχόμενη δεύτερη θητεία του Τζο Μπάιντεν

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ σάρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, στις πολιτειακές προκριματικές εκλογές της «Σούπερ Τρίτης», καθιστώντας ακόμη πιο πιθανή μία δεύτερη αναμέτρηση με τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή