Λευκός Οίκος: Καμιά ένδειξη ακόμα για «ουκρανική εμπλοκή» στο μακελειό στη Μόσχα

Λευκός Οίκος: Καμιά ένδειξη ακόμα για «ουκρανική εμπλοκή» στο μακελειό στη Μόσχα

«Θα συμβούλευα να μην υπάρξει, σε τόσο πρώιμο στάδιο, σύνδεση με την Ουκρανία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Τζον Κίρμπι, προσθέτοντας πως «οι σκέψεις του είναι στα θύματα της φρικτής επίθεσης»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «φρικτή επίθεση» έκανε λόγο την Παρασκευή εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αναφορικά με το μακελειό σε συναυλιακό κέντρο στα περίχωρα της Μόσχας, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, επικαλούμενος «φρικτές και δύσκολες εικόνες» από το σημείο των πυροβολισμών, «οι σκέψεις του είναι στα θύματα της φρικτής επίθεσης».

«Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, τονίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν «να εξασφαλίσουν περισσότερες πληροφορίες».

Δήλωσε επίσης ότι ο Λευκός Οίκος «δεν έχει καμία ένδειξη επί του παρόντος ότι η Ουκρανία ή Ουκρανοί εμπλέκονται» στην επίθεση.

«Θα συμβούλευα να μην υπάρξει, σε τόσο πρώιμο στάδιο, σύνδεση με την Ουκρανία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT