Χάρι και Μέγκαν για Κέιτ Μίντλετον: Ευχές για υγεία και ανάρρωση

Χάρι και Μέγκαν για Κέιτ Μίντλετον: Ευχές για υγεία και ανάρρωση

Ο Χάρι και η Μέγκαν ευχήθηκαν να καταφέρει να αναρρώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχές για ανάρρωση εκφράζουν προς την Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, μετά τη δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας και συζύγου του Ουίλιαμ, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε να είναι σε θέση να τα καταφέρει σε συνθήκες ιδιωτικότητας», ανέφεραν ο Χάρι και η Μέγκαν σε ανακοίνωσή τους.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που μεταδόθηκε την Παρασκευή, η Κέιτ ανέφερε ότι με τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την επέμβαση διαπιστώθηκε η ύπαρξη καρκίνου. Η Κέιτ ξεκίνησε χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Κέιτ

«Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από τη χειρουργική επέμβαση. Ηταν δύο μήνες απίστευτα δύσκολοι για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο Λονδίνο και τότε, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, στις εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας. Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ. Τόσο ο Ουίλιαμ όσο και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε κατ’ ιδίαν για χάρη της οικογένειάς μας.

Οπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από τη μείζονα χειρουργική επέμβαση και να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα, μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τον κατάλληλο τρόπο και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι καλά.

Οπως τους έχω πει, είμαι καλά και καθημερινά δυναμώνω εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ: στο μυαλό, στο σώμα και στα πνεύμα μου. Το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά και για τους δυο μας.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω, όταν μπορέσω. Προς το παρόν όμως πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη θεραπεία μου.

Αυτή την περίοδο σκέφτομαι και όλους αυτούς που η ζωή τους έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους εσάς που αντιμετωπίζετε αυτή την ασθένεια, σε όποια μορφή κι αν βρίσκεται, σας παρακαλώ μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή