Δεύτερο φορτίο με τρόφιμα για τη Γάζα απέπλευσε από την Κύπρο

Δεύτερο φορτίο με τρόφιμα για τη Γάζα απέπλευσε από την Κύπρο

Οι κυπριακές αρχές έχουν ανοίξει, σε συνεργασία με το Ισραήλ, ανθρωπιστικό θαλάσσιο διάδρομο για τη μεταφορά φορτίων που φθάνουν κατευθείαν στον πολιορκούμενο παλαιστινιακό θύλακο

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια που μεταφέρει σχεδόν 400 τόνους τροφίμων για τη Γάζα αναχώρησε σήμερα Σάββατο από το λιμάνι της Λάρνακας στην Κύπρο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Reuters.

Φορτηγό πλοίο, το οποίο είναι ήδη αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι και μεταφέρει επισιτιστική βοήθεια συνδέθηκε με σωστικό πλοίο και πλωτή αποβάθρα που επίσης μεταφέρουν βοήθεια και που ήταν ήδη ελλιμενισμένα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα. Τη βοήθεια θα ρυμουλκεί το σωστικό πλοίο.

Είναι η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω της Κύπρου. Οι κυπριακές αρχές έχουν ανοίξει, σε συνεργασία με το Ισραήλ, ανθρωπιστικό θαλάσσιο διάδρομο για τη μεταφορά φορτίων που φθάνουν κατευθείαν στον πολιορκούμενο παλαιστινιακό θύλακο.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή