Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει κρασί όσους αποχωρίζονται τα κινητά τους

Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει κρασί όσους αποχωρίζονται τα κινητά τους

«Το 90% των πελατών επέλεξαν να αφήσουν στην άκρη τα τηλέφωνά τους με αντάλλαγμα το κρασί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρωτότυπη προσφορά υλοποιεί ένα εστιατόριο στην Ιταλία, προκειμένου να «πείσει» τους πελάτες του να εγκαταλείψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Ειδικότερα, το εστιατόριο Al Condominio στη Βερόνα προσφέρει δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί σε όσους πελάτες επιλέξουν να αφήσουν το κινητό τους σε ένα ειδικό κουτί στην είσοδο του καταστήματος, αφού πρώτα το κλειδώσουν και πάρουν το κλειδί. Στη συνέχεια, δείχνοντας το κλειδί στο προσωπικό, λαμβάνουν τη δωρεάν φιάλη που προσφέρεται ως αντάλλαγμα.

Οπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Αγκελο Λέλα, «οι πελάτες μπορούν να απαρνηθούν την τεχνολογία, όσο απολαμβάνουν το γεύμα τους». Πρόσθεσε πως ο στόχος είναι να τους ενθαρρύνει να συζητούν μεταξύ τους, αντί να κοιτάζουν συνεχώς τα τηλέφωνά τους.

«Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική», δήλωσε. «Το 90% των πελατών επέλεξαν να αφήσουν στην άκρη τα τηλέφωνά τους με αντάλλαγμα το κρασί. Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους να μιλούν μεταξύ τους αντί να κοιτάζουν φωτογραφίες ή να απαντούν σε μηνύματα».

Σημειώνεται πως οι πελάτες του Al Condominio, το οποίο κάνει θραύση λόγω της πρωτότυπης προσφοράς του, μπορούν να γράψουν επίσης μια κριτική για το γεύμα τους, με την πιο ενθουσιώδη από αυτές να κερδίζει ως έπαθλο ένα δωρεάν γεύμα σε επόμενη επίσκεψη.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή